Tarieven van DIXIT

 

(*) Prijzen zijn BTW inclusief voor particulieren en BTW exclusief voor niet-particulieren. 
(1)
 Indien nodig. Na diagnose krijgt u een vrijblijvende offerte (of indicatieve prijs) voor de herstelling van uw toestel of voor de aankoop van een nieuw toestel. Bij doorgang van deze herstelling of aankoop wordt de diagnose niet aangerekend. Bij diagnose ter controle van het recht op garantie wordt de diagnose ook niet aangerekend indien het product nog in garantie blijkt te zijn.

(2) Exclusief de eventuele kosten van onderdelen en/of software.
(3) Omvat technische ondersteuning (helpdesk), een preventief onderhoud en bij eventuele herstellingen, onderhoud of upgrades een prioriteitsbehandeling, een gratis vervangtoestel indien beschikbaar en 25% korting op het geleverde werk. Het servicecontract is geldig gedurende één jaar.
(4) Omvat een persoonlijke configuratie van het toestel, opleiding bij u thuis (1 uur opstart bij ingebruikname en 1 uur opfrissing + eventuele vragen achteraf) en technische ondersteuning (helpdesk) tot 1 maand na de opstartopleiding. De prijs van het starterspakket is 99 € of 149 €, alnaargelang het toestel wel (99 €) of niet (149 €) bij DIXIT aangekocht werd.
(5) Voor leveringen en ophalingen door DIXIT bij u thuis.
(6) “Binnen de regio” = gemeentes Boortmeerbeek, Haacht, Herent, Kampenhout, Keerbergen, Rotselaar & Tremelo.